utorak, 1. studenoga 2011.

Nude look - 88 Warm Palette

88 Warm Palette imam već jako dugo, kupila sam ju preko e-baya i svako toliko posegnem za nekim bojama iz nje. Sviđa mi se količina mat boja koje su unutra tako da te boje koristim i za popunjavanje obrva, konturiranje i kao korektor. Ono što mi se ne sviđa kod te palete je koliko ima istih boja ili sličnih. Jako puno je nijansi narančaste koju ja i onako baš ne preferiram, dok se recimo ista ta količina bijelih sjenila iskoristi. Smeđe nijanse su mi omiljene i koristim ih dakle za više namjena tako da mi je to pozitivna strana te palete.
Budući da imam masne kapke više volim koristiti mat sjenila za dnevne kombinacije jer mi se nekako duže drže na kapcima.
Nakon dosta šarenih lookova zaželjela sam se jednog jednostavnog nude izgleda, a koji mi je ujedno i jedan od dražih.






Koristila sam Catrice gel liner i maskaru Max Factor 2000 Calorie. Uz tako našminkane oči odlučila sam se na iste tonove na usnama i noktima. Na usnama sam koristila Elf Mineral lipstick Runway Pink kojega inače obožavam, kremaste i mat je teksture, 3 funte mu je cijena. Sjajilo preko ruža je Eveline Sweet Cream u boji 340.
Na noktima sam koristila Eveline colour INSTANT lak u boji 495. Jako mi se svidjela boja pa sam ga morala kupiti, a mislim da ću probati još neke od njihovih lakova. Preko njega sam stavila Seche Vite nadlak.







U sljedećem postu planiram napraviti swatcheve 88 Warm palete tako da pobliže možete vidjeti boje.

Koji je vama omiljeni look?

2 komentara: