nedjelja, 20. studenoga 2011.

NOTD i EOTD

U ovo zimsko i predblagdansko vrijeme najviše posežem za svjetlucavim i shimerastim sjenilima i  lakovima, inspiracija je na svakom koraku pogotovo kad krene kićenje grada, šarene reklame, sve me to ponese i prenese se i na moj make up :)
Online sam narućila Mac Glitter Reflects Gold i jedva čekam da stigne i da napravim neki look, a slike ću naravno priložiti na blogu. Do tada sam se poigrala malo s lakovima.
Koristila sam Smart Girl zlatni lak o kojem sam već pisala i kojega obožavam, toplo ga preporučam, Estee Lauder Black Berry, nanijela sam ga samo u jednom sloju i naravno neizostavni Seche Vite nadlak bez kojega ne mogu i ne želim zamisliti lakiranje noktiju :)
Upotrijebila sam  komad selotejpa kojega sam stavila dijagonalno kako bi mi poslužio kao shema.
Budući da sam to prvi put radila zadovoljna sam kako je ispalo ali svakako ću se vježbom pokušati još usavršiti i napraviti preciznije.
Evo kako je to ispalo:

A onda sam gledajući slike odlučila dodati još jednu zlatnu crtu, kao francuska manikura :)Meni se sviđa osobno kombinacija crvene i zlatne, niam htjela koristiti neku svjetlucavu crvenu budući da je zlatna prilično upečatljiva.
Na to bi htjela dodati i jedan look koji mi odgovara tom duhu, koristila  sam samo crno i tamnosmeđe sjenilo, na slici se nažalost ne može vidjeti koliko je to tamno i snažno bilo, definitivno samo za noćni izlazak :)

Nisam stavljala umjetne trepavice ali bi ih sljedeći put sigurno koristila i to samo na vanjski dio oka kako bi pojačala dojam. Ja sam na usne stavila nude ruž i sjajilo.

Kako bi izgledao vaš blagdanski look?

Nema komentara:

Objavi komentar