utorak, 31. siječnja 2012.

Oil Control 3 Active T-zone Mattifying serum

Kada se pojavi neka nova krema na tržištu za masnu kožu volim ju isprobati jer se do sada nisam niti na jednoj dugo zadržala. Još uvijek tražim svoju savršenu kremu za lice :)
Vidjevši reklamu za ovu Afroditinu liniju pohitala sam u dm i odlučila sam se za serum.








Evo što na Afroditinoj stranici kažu za ovu liniju:

''MATTIFYING + HYDRATING + BALANCING 
NON-comedogenic
pH 5.5
Paraben + Paraffin FREE
amazonski kompleks + vitamin B3 + eterično ulje limuna & ružmarina 


T-zone MATTIFYING serum za rješavanje problema masnih dijelova kože djeluje na 3 razine:

•    smanjuje izlučivanje sebuma, osvježava i matira put,
•    hidratizira kožu + štiti od isušivanja,
•    uspostavlja ravnotežu masnoća i vlage u koži.  


Nekomedogena receptura smanjuje zatvaranje pora i djeluje blago antibakterijski. ''

Ja sam već pri kraju sa svojom bočicom i prvo što mogu reći da je točno je to da osvježava kožu, a još ima i nekakav čudan citrusni miris.
Budući da sam ovaj serum kupila u zimskom periodu, a čak i ja s izrazito masnom kožom znam primijetiti zbog centralnog grijanja lagano isušene obraze, samo ujutro kada se probudim, tako da sam ga znala nanositi i prije spavanja samo na taj dio. Ujutro bi se probudila s normalnom kožom neisušenog izgleda.
Na žalost u mom slučaju kako sam navela ne postoji za sada krema/serum ili fluid koji bi mi kožu matirao cijeli dan, pa makar 8 sati koliko sam recimo na poslu.
I s ovim serum mi je isti slučaj, kroz kratko vrijeme se opet počnem sjajiti, niti kombinacija ovog seruma i matirajućeg pudera ne pomaže ali sam moram priznati do sada najzadovoljnija  rezultatom jer neko vrijeme ipak matira, a nekako sam odustala da ću ikada pronaći nešto što će mi držati matiranu kožu cijeli dan.
Serum dolazi u bočici od 30 ml, a cijena mu je bila oko 40-50 kn kada sam ga ja kupila na akciji, a regularna je oko 60-70 kn.
Serum je jako ugodan na koži, lice mi je jako glatko kada ga nanesem i javlja se prvo nekakav osjećaj sitnog zatezanja kada ga se razmaže ali to prođe kroz 2 sekunde. Lagane je formulacije i potrebno ga je izrazito malo nanijeti.
Ja spadam u kategoriju masne i osjetljive (obrazi) kože i nisam dobila nikakvu reakciju, prištiće ili nešto slično na licu. Ako se do kraja moje bočice ne pojavi nešto novo na tržištu kupiti ću i drugo pakiranje.

Koja je vaša savršena krema za lice?

1 komentar:

  1. Ja imam suhu kožu i meni je dobra isto Afroditina od kamilice, ali mi ipak treba nešto hranjivije jer mi je zimi lice jako jako suho...

    OdgovoriIzbriši