četvrtak, 3. studenoga 2011.

Palete + swatchevi

Ja osobno obožavam palete, imati više boja na jednom mjestu je praktično za korištenje i za putovanje.
Prvu veću paletu koju sam kupila je 88 Warm paleta. Obožavam zemljane tonove i ta mi se paleta učinila jako dobrim izborom. Kupila sam ju na e-bayu i i koštala je otprilike 100 kn ali mislim da se može naći i za manje novca.
Kao i kod svake palete neka su sjenila dobra dok su druga sasvim prosječna. Jako je puno istih ili sličnih boja unutra tako da joj to i nije pozitivna strana. Meni se sviđa što ima jako puno mat sjenila, a dosta se boja da iskoristiti i u druge svrhe kao što su npr. konturiranje, popunjavanje obrva, osvjetljivanje podočnjaka. Po meni bi se ta paleta dala sažeti na 10-ak sjenila ako zanemarimo iste nijanse. Ako ste baš veliki obožavatelj smeđih boja ja bi ju onda preporučila za kupiti ali u suprotnom mislim da nema potrebe za njom. Što se tiče praktičnost oko putovanja malo je prevelika za to, a  i dosta mi se sjenila tijekom transporta ispremiješalo i popucalo.
Ja nisam radila swatcheve svih 88 boja jer mislim da nema potreba za tim, a i neke boje nisu pigmentirane i nikako ih nisam mogla dobro uhvatiti tako da sam odabrala one s kojima se da raditi..






Sljedeće palete o kojima sam već pisala su odličan izbor za putovanja. Radi se o Sleek Divine The Original paleti i Urban Decay Preen Shadow Box. Moram naglasiti da ću definitivno kupiti još nekoliko Sleek paleta jer su cijenom vrlo povoljne, pigmentirana su i odličnih dimenzija iako su nekako masna i dosta se mora potruditi kao bi ih se dobro izblendalo :) Paletu sam također kupila na e-bayu za nekih 7 funti što je vrlo povoljno, a što se tiče boja Sleek i Urban Decay palete su sličnih ako ne i istih boja, a meni su osobno bolja ona iz UD palete ali je i veća razlika u cijeni.








Kad je u pitanju Urban Decay paleta ovo su mi prva njihova sjenila koja posjedujem i moram reći kako sam oduševljena lakoćom kojom se nanose, nekako su svilenkasta i pigmentirana. Paletu sam kupila na ovoj stranici, jako brzo mi je stigla i mislim da je koštala 16 funti. Vidjela sam da je tamo više nema ali je i na nekim drugim online shopovima na akciji. Sva sjenila su mi super osim ljubičastog koje nije baš pigmentirano i treba se dosta graditi da se dobije boja kao na slici. Super je što sam uz nju dobila Glide On olovku u boji Zero i mini Primer Potion tako da mi je paletica još draža :)




Evo jednog looka kojeg sam napravila dok sam se bavila ovim paletama :)





Imate li vi neku paletu koju bi preporučili?

2 komentara:

  1. Ja sam dugo škicala ovu paletu, ali pošto već imam sasvim dovoljno neutralnih sjenila odustala sam :)
    Imam 88 shimmer paletu od Coastal scentsa i imam 120 BH cosmetics paletu, drugo izdanje :) Za sada mi je to dosta, ali imam nekih paletica koje mi se sviđaju, samo ne želim pretjerivati :) Imam sasvim dovoljno boja za experimentiranje :)

    Željela bih jednu Urban Decay paletu, nedavno sma je vidjela, mislim da je neko novogodišnje izdanje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, Urban Decay je tako divan :)
    Ja sam gledala te 120 BH cosmetics palete i mislim da ću si jednu morati kupiti :)

    OdgovoriIzbriši