četvrtak, 5. siječnja 2012.

M*A*D Minerals haul

Kada sam po internetu istraživala o mogućim zamjenama za Mac Paint Pot-ove naišla sam na neke članke o kremastim sjenilima MAD Minerals kozmetike. Njihov točan naziv je Indelible Crease-Proof Waterproof Smudge-Proof Creme Eye Shadows a ja sam kupila nijansu Immortal i još par samplova njihovih mineralnih sjenila i to redom kao na slici Drama Queen, Evocative, Foiled, Really, Gingerbread (to sam dobila kao poklončić),Spritz i Immortal.
Kremastim sjenilom Immortal sam oduševljena, jako se lako nanosi i razmazuje, a zatim kao da posuši i učvrsti na kapku, ma divota. Kupujem redom sve nijanse :)

Cijena mu je 9,99$ s 3g proizvoda. Odlična alternativa bazama. Predivne je teksture.
Mineralna sjenila sam koristila preko Immortal tako da je puno bolja pigmentiranost i postojanost. Ja preferiram nanošenje ovakvih sjenila vlažnim kistom jer kao rezultat dobijem puno manje sjenila po ostatku lica i sama boja je bolje istaknuta.
Cijene samplova se kreću od 2$ za količinu od 1/4 tsp koliko sam ja odabrala.










Koliko ste upoznati s MAD Minerals kozmetikom i da li posjedujete već nešto iz njihove linije?

2 komentara:

  1. lici na mac paint pots, i dopada mi se kako izgleda. nisam probala nista od mad minerals, a sad sam pozelela posle ovih tvojih slicica, senkice im deluju bas lepo i svetlucavo.

    OdgovoriIzbriši