ponedjeljak, 26. ožujka 2012.

Max Factor lakovi-168 Midnight Bronze i 732 Percolated Pink

Neki dan sam ušla u Kozmo u potrazi za nečim novim, bilo što, takav je bio dan.... :)
Nisam htjela potrošiti puno novaca, a opet sam trebala nešto od kozmetike, uz čokoladu najbolji lijek za popraviti raspoloženje.
Pregledavala sam police i spazila da su Max Factorovi lakovi na sniženju, 19,99 kn. Već sam dugo gledala ove nijanse koje sam kupila, a ova cijena mi je bila razlog da ih odmah pokupim jer je ih je bilo ostalo jako malo. Možda Max Factor mijenja liniju, nadam se da nam stiže nešto novo :)
Boje koje sam ju kupila su Midnight Bronze i Percolated Pink.

Percolated Pink sam prvu nosila i mogu reći da sam uz Seche Vite top coat dosta zadovoljna trajnošću ovog laka, 4 dana i onda sam ju skinula, a nije se počeo guliti. Boja je predivna prljavo roza, vidjela sam sličnu boju na nekoj curi  i od tada sam opsjednuta tom bojom.
Sviđa mi se jer je elegantna i sve sezonska, super mi dođe između nekih ludih boja kada se zaželim jednostavnih i klasičnih noktiju.
Četkica je dugačka i tanka što meni odgovara, sorry zaboravila sam ju slikati, prilično je precizna i lako je baratati s njom. Ja sam nanijela dva sloja ali bi i jedan bio dovoljan, nije previše razvodnjen.Količina je 10 ml i trajati će mi jaaako dugo.

Midnight Bronze sam tek danas prvi put nanijela i to je potrebno dva sloja. Lijepa je metalik boja ali mi se čini da je Percolated Pink kvalitetniji lak. Nisam tako oduševljena s njim ali ću ga koristiti. Lijepo  će se isticati po ljeti kada se dobije malo boje. Za cijenu od 19,99 je isplativ lak, količinski ga ima dosta i kao što sam već rekla ima po meni dobru četkicu s kojom se lako nanosi lak. Ovaj lak se malo brže suši od prijašnjeg.

Ja ću se vratiti po još neku boju ako ih još nađem jer smatram da je cijena odlična. Percolated Pink mi je trenutni favorit :)

Evo slikica...

Percolated Pink i Midnight Bronze





Koja je vaša omiljena boja laka?


2 komentara:

  1. lepa su oba nisam ranije primetila ove nijanse, mada bas i ne zagledam cesto njihove lakove.
    A ogovor na tvoje pitanje - crvenazelenaljubicastaplavasivazuta...... ;)

    OdgovoriIzbriši