nedjelja, 3. lipnja 2012.

ArtDeco blusher-24

Kad god sam u Mülleru ili Douglasu  ne mogu, a da ne zastanem pored ArtDeco štanda. Jako me privlači jer uvijek nađem neko novo sjenilo za koje mislim da bi mi baš  trebalo pa sam jednom prilikom kupila njihovo rumenilo.
Veliki sam fan prljavo roze boje rumenila, nekako sam se najviše pronašla u toj boji, a ako je još i mat di ćeš veće sreće :)


Njihov Blusher 24 mi je odmah upao u oko, ne moram reći da imam sigurno tri rumenila slične boje ali eto, morala sam i jedno ArtDecoovo uvrstiti u kolekciju.


Boja je baš onakva kakvu želim, nije previše pinky nego kao da je prisutno malo smeđih tonova u rumenilu, pigmentirano, mat je i dugotrajno. 


Kako imam masnu kožu primijetila sam da mi mat sjenila najviše odgovaraju jer mi nije potreban još dodatan sjaj licu tako da s mat rumenilima dobijem najprirodniji izgled.


S ovim rumenilom nije potrebno pretjerivati, dosta ga je staviti u maloj količini da bi bilo primjetno.
Dolazi u količini od 5 g što je sasvim dovoljno, ja ga koristim dosta često već dva mjeseca koliko ga imam i imam dojam da se količina ništa ne smanjuje. Cijena mu je u Douglasu 67,90 kn što je izuzetno povoljno za jedno ovakvo rumenilo.


Dolazi također u standardnom pakiranju s plastičnim poklopcem i magnetnom kutijicom kako bi se mogla slagati vlastita paletica (a to preporučam zbog pakiranja) što je odlično rješenje recimo za putovanje kada vam se ne nosi previše šminke i još se sve to razlomi u kozmetičkoj torbici pa imate kaos :) 

Dok sam bila u Douglasu na ruku sam swatchala i Chanelovo rumenilo, Lancomovo i Collistarovo i izašla sam s ovim jer mi se nije činilo ništa manje kvalitetno od već spomenutih, a cijena mu daje  ogromnu prednost, osim naravno što nema fancy pakiranje i ne dolazi u baršunastoj vrećici :)


Ja bi ovo rumenilo preporučila curama toplog tona kože, a ako imate jako svijetli tip kože trebalo bi ga staviti izuzetno malo kako se ne bi dobio prljav izgled :)


Koje je vaše najdraže rumenilo?

1 komentar:

  1. Predivna nijansa!
    Još uvijek nisam pronašla rumenilo koje će mi biti najdraže, ali vrlo blizu tome je Essence Sun Club All Over Shimmer :)

    OdgovoriIzbriši