srijeda, 23. svibnja 2012.

Guest post: Sephora - basse lissante - smoothing primer

Kako mi je većina prijateljica upoznata s blogom i mojim hobijem tako mi se jedna  frendica ponudila napisati recenziju proizvoda koji je ona isprobala kako bi vam možda olakšala potragu svojim savjetom pa vam donosim prvi gostujući članak :)


Drage korisnice raznih preparata za uljepšavanje, ovim putem sam odlučila s vama podijeliti neke stvari do kojih sam došla isprobavajući razne podloge za lice.
Imam mješovitu kožu pa čim vidim neki preparat protiv sjaj odmah kupujem.
Tako sam u zadnjem posjetu parfumeriji odlučila isprobati pa tako i kupiti sljedeće:
Sephora-base lissante-smoothing primer (Sephora,80-90 kn,15ml).

Moje iskustvo je sljedeće: koža je mekša i puder se lakše nanosi i daje jedan baršunasti osjećaj. Međutim puder ostaje tek 3-4 sata na mome licu, tako da nisam u potpunosti zadovoljna s navedenim proizvodom.Za usporedbu, prijateljica mi je preporučila također od Sephore base zero brillance anti-shine primer i moram priznati da puder i ostala šminka puno dulje traju nego sa gore navedenom podlogom.
Iako se ova podloga malo teže nanosi, nije tako podatna i baršunasta ipak je za moj tip kože bolja i dulje zadržava puder.Nažalost više je ne proizvode te ju je Sephora-base lissante-smoothing primer zamijenila.
Primer koristim barem šesta dana u tjednu i traje mi otprilike dva do tri mjeseca.
Što se tiče kvalitete nadilazi recimo isprobane Oriflame i Avon baze.

Nadam se da sam vam svojim savjetom pomogla :-)

by Hestija

2 komentara:

  1. kako ja ovozavam sephora-shop-ove =) na zalost u becu nema JOS ni jedan ... :(

    OdgovoriIzbriši