ponedjeljak, 16. travnja 2012.

Bourjois Smokey Eyes eyeshadow trio-12 gris lilac

Prošli tjedan sam za poklon dobila Bourjois Smokey eyes trio u nijansi 12 gris lilac pa sam odlučila napisati recenziju ovog sjenila budući da sam u svojoj kolekcija od Bourjos imala samo rumenilo i maskare.
Nešto me nije privlačilo sjenilima s nazivom"baked" jer mi se kod swatchanja u trgovini nikada nije previše sviđala njihova pigmentiranost, odnosno nedostatak iste.

Kod ovih sjenila mi se odmah boja svidjela, sve tri  boje su odlične za složiti nekakv dnevni smokey eyes.
U kutijici se dobije spužvasti aplikator kojeg inače ne koristim ali kod ove vrste sjenila mi to čak i najbolje odgovara. Količina je 4,5 g i cijena 80 kn.





Na proizvodu je naznačeno da traje 8 sati. Kako ja imam poprilično masne kapke i nijedna baza mi ne drži sjenila na očima cijeli dan tako sam se iznenadila trajnošću ovih sjenila. Ja sam ih nanijela vlažnim kistom i to preko baze, kremastog dugotrajnog sjenila i cijeli dan sam imala make up na očima, za čudo :)
Sjenila nemaju onaj cvjetni miris kakav imaju njihova rumenila, boje su dobro usklađene, ne truse se.

Suho nanošenje odgovara mi samo s najsvijetlijom nijansom, ostale dvije tamnije se treba dosta nadograđivati, jako loša pigmentiranost,ja ih koristim samo u kombinaciji s vlažnom spužvicom jer jedino tako mogu dobiti maksimum od ovih sjenila.

Swatcheve sam napravila s bazom i mokrom spužvicom pa će te vidjeti razliku s tim da sam u slučaju samo s bazom morala dosta nadograđivati boju.


Vlažno nanošenje


Samo s bazom


Ja ću definitivno svratiti u drogeriju i pogledati ostale nijanse jer mi se sviđa dugotrajnost ovih sjenila, a koristi ću ih samo vlažnim kistom/spužvicom iako im je cijena moram priznati dosta velika. 

Ukoliko nemate problema s masnim kapcima ova sjenila bi vam mogla još bolje odgovarati, možda nećete trebati koristiti ni bazu. 

Da li vi imate neko od ovih sjenila i kako ste zadovoljni s njima?

2 komentara: