subota, 4. veljače 2012.

Femme Fatale Cosmetics swatches

Kada saznam za neki online shop sa mineralnom kozmetikom odmah naručim par uzoraka jer je uvijek super isprobati nešto novo, a kada se pritom otkrije odličan proizvod ko' sretniji od mene :)
Odlučila sam se za osam samplova koji su svaki po 1 AUD jer je shop iz Australije, a dobila sam još jedan besplatno.
Pošiljka je stigla za nekih 10-ak radnih dana savršeno upakirana. Kada sam ju raspakirala oduševile su me boje, izuzetno se sjenila lako blendaju ali se za jedan uzorak dobije poprilično malo proizvoda. Naime nije mi prvi put da naručujem uzorke pa se stoga čudim maloj količini u vrečicama jer su svi ostali shopovi malo darežljiviji po tom pitanju. Ja sam svjesna da je to uzorak ali svejedno :(
To bi bio moj jedini negativan komentar, neka sjenila su pogodna i za usne pa se svakako veselim takvom eksperimentiranju. Neka su sjenila veganska, a neka ne.
Mislim da je najbolje da pogledate slike :)





sjenila su redom:

Misdirection
Flare
Poison
Incantation
Wrath baby
Haunt
Shooting stars
Obliterate



moj freebie Ignite


 obliterate, shooting stars, haunt


haunt, wrath baby, incantation, poison


incantation, poison, flare, misdirection

Meni je osobno Poison najbolji jer sam do sada uvijek posezala za toplim, zemljanim bojama, a trenutno me hvata nekakva opsjednutost jarkim bojama. Normalni proizvodi od 5g dođe negdje 5-6 AUD. 
Kako mi je frendica bila u posjeti odlučila sam na njoj isprobati par nijansi ali naneseno u jednu nosivu kombinaciju, nisam pretjerivala s bojama. Na njoj sam koristila Poison i Incantation.






Kako se vama sviđaju ove boje? Znate li vi za nekakav zanimljiv online shop?

3 komentara: