četvrtak, 21. veljače 2013.

MUA haul

Svi koji pratite  MUA facebook stranicu ili beauty blogove znali ste da je MUA imala  dobre akcije na svojoj stranici stoga nas je dosta pohrlilo naručiti neke proizvode.

Iako im se stranica non -stop rušila bila sam uporna i ugurala svoju narudžbu.

Htjela sam pisati o ovim proizvodima tek kad ih isprobam kako bi vam mogla reći nešto više od samih swatcheva.




Evo što sam ja naručila i koliko me je sve zajedno došlo:


S popisa ću krenuti s Eye dust -Shade 3






Količina pigmenta je 1,5 g, regularna cijena 1 funtu što je sjajna cijena za ovaj proizvod je se radi o sjenilu koje je pigmentirano i s kojim je lako raditi, lijepo se blenda i nanosi. Ja sam se nadala (nisam tražila swatcheve na netu) da  će se raditi o mat teksturi, međutim radi se o bisernoj teksturi s dodatnim sitnim šljokicama što može biti veliki plus onima koji preferiraju takva sjenila.
Intenzivna zelena boja se jako ističe na očima, odnosno boja se može graditi  kako bi dobili gradijent kakav želite.
Moja preporuka u odnosu na količinu i cijenu kada budete radili iduću MUA narudžbu :)

Sljedeća stvar s popisa je  Extreme Volume mascara.

Uff nikako mi nije sjela. Četkica je užasna jer su dlačice tako gusto zbijene da mi ništa od  proizvoda ne ostaje na trepavicama. Po mom osobnom mišljenju ne vrijedi niti ove 2 funte kolika joj je regularna cijena. Količina je 7 ml, a ja od ekstremnog volumena nisam vidjela niti e :)
Miris je dosta intenzivan i podsjeća me na plastiku.


Blusher -Shade 2 i Shade 5

Prvo što mi je upalo u oko je plastično jeftino pakiranje. Imam osjećaj da bi se brzo polomilo u kozmetičkoj torbici. Druga stvar koja mi se nije svidjela je koliko su rumenila praškasta. To me izluđuje jer mi dosta govori o samoj kvaliteti. Ja sam odabrala koraljnu i roskastu nijansu jer su mi se činile zanimljive ali nisam zadovoljna općenito s ovim rumenilima. Pigmentiranost im nije baš i nešto velika, ako želite neko jeftino rumenilo s kojim ćete dobiti lagano rumene obraze, a niste zahtjevne po pitanju trajnosti  onda su  ova rumenila za vas ali ako su vam apetiti veći slobodno ih zaobiđite.
U usporebi s njima Catriceova rumenila su premija :)





Pearl eyeshadow-shade 29

Prvo: preeeedivna boja koju nisam često viđala među sjenilima. Nešto između maslinaste-zlatne, antiknog izgleda. Jako mi je bilo teško uslikati ovo sjenilo i dobiti realan izgled jer sam slikala pod umjetnim svjetlom.
Pakiranje je jednako jeftino kao i kod rumenila, količina je 2 g, regularna cijena 1 funta.
Intenzitet boje se može lagano graditi, blendanje je isto lijepo, teksturom me podsjeća na Loreal Infallible sjenila, malo se truse, trajnost nije cjelodnevna ali na mojim kapcima niti jedno sjenilo ne traje cijeli dan kakvu god bazu koristila tako da ako nemate problema s masnom kožom neće vam  niti ovo sjenilo brzo nestati s kapka.
Realno govoreći ne radi se o super kvalitetnom proizvodu ali uzevši u obzir jedinstvenu boju i cijenu nezaobilazan je u njihovom asortimanu.




Matte eyeshadow -Shade 18
Pakiranje, količina i cijena vrijede kao za prošlo sjenilo,no ovdje se radi o mat teksturi. Gledajući pakiranje boja izgleda fantastično, no na mojim kapcima ne dobivam takvu boju, pigmentiranost je slabija (molim vas napišite mi u komentaru ako znate neko pigmentirano ljubičasto mat sjenilo), malo se teže blenda nego prethodno sjenilo. Na slici je ispalo svjetlije nego li je to uživo. Meni nije trajalo više od pet sati.
Iz samog sjenila se ne može izvući neki intenzivan look, ali ako želite malo suptilnije ljubičaste u pregibu oka za svaki dan tada ovo sjenilo i nije loš izbor. Divno se ističe na plavim očima :)




Glitter eyeliner
Ne sviđa mi se, vrlo jednostavno :)
Šljokice se trebaju tražiti povećalom,uglavnom je to proziran tuš guste teksture. Kistić je jako grub i kao da su dlačice međusobno zalijepljene, možda sam samo ja takav dobila u narudžbi ali eto sveukupno preskačem ovaj proizvod. Miris mu je čudan.



Dusk til Down paleta

Pakiranje je vrlo jeftino, plastično. To je najveći minus kod ove palete.
Većina sjenila teksturom podsjećaju na već spomenuta Loreal Infallible sjenila, isto tako većina ih je i dobre pigmentiranosti, lako se radi s njima. Cijena je fantastičnih 4 funte.
Ja planiram nabaviti još poneku paletu jer sam zadovoljna uloženim/dobivenim.
S ovom paletom možete raditi lookove za svaki dan/posao/fax kao i večernje/intenzivne lookove.
Tirkizna je moj favorit,tamnija je u odnosu na Eye dust koji sam prvo spominjala.
Što se tiče trajnosti ne izdrže mi cijeli dan. Smatram da ova tekstura, kao i kod Lorealovih sjenila, više odgovara suhim/normalnim kapcima jer meni samo skliznu nakon par sati.








 Imate li vi neke preporuke MUA proizvoda?


2 komentara:

  1. Da li ti senke iz palete ne traju cak i kada koristis prajmer?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam koristila Urban Decay primer potion, Shiseido primer, zatim puno jeftinih varijanti i nikada nisam dobila da mi sjenila na očima traju cijeli dan zbog masne kože, ova sjenila su dobra, izdržim nekoliko sati (s primerom)ali ne i cijeli dan,isprobala sam dakle sve varijante, skuplja sjenila-jeftinija, bez primera bi izdržala sat vremena :)

      Izbriši