ponedjeljak, 17. prosinca 2012.

ItGirls@SENSAI radionica

Nedavno sam bila pozvana na ItGirls@SENSAI radionicu kojoj sam se rado odazvala budući da sam znala ću biti u društvu drugih beauty blogerica što mi je sve skupa razveselilo poziv.

Moram priznati da sam često zastajala za njihovim štandom u drogerijama no cjenovno bi si ipak nešto drugo priuštila. Nikad nisam ni sumnjala da se radi o zaista kvalitetnom brandu jer su Japanci ipak poznati po perfekcionizmu tako da mi je bilo drago čuti nekoliko riječi više o tom brandu.

Najviše je bilo govora o glavnom sastojku Sensai proizvoda-Koishimaru svili koja se još naziva i 'dragocjenim blagom'. Radi se naime o rijetkom ekstraktu svile koji je nekoć bio rezerviran samo za bogatu kraljevsku obitelj, a koja pruža vrhunska hidratizirajuća svojstva. Svila se izuzetno prilagođava ljudskoj koži što ju čini  dragocjenim sastojkom kako u njihovoj preparativnoj kozmetici tako i u dekorativnoj.

Na druženju smo tako imali prilike isprobati sve te divne linije, prema Sensai Beauty Advice to su:

Sensai premier- najnaprednija i najluksuznija linija koja uvodi nove tehnologije koje popravljaju oštećenja DNK.

Cellular performance- vodeća holistička anti-age linija koja omogućuje stanici optimalan rad

Linija za hidrataciju- potpomaže neprekidnu hidrataciju iznutra

Kolekcija proizvoda za uklanjanje bora- linija koja puni bore iznutra sa svježim kolagenom

Lifting linija-tonira te pruža zategnute i glatke obrise lica

Linija za intenzivnu njegu- obavlja i oporavlja umornu kožu

SENSAI SILK- početna anti-age linija za njegu koja sprječava prerane simptome starenja poboljšavajući unutarnju obranu stanica

Silky purifing- čitava linija posvečena zaista nježnom i blagom čišćenju

Silky bronze- UV zaštita sa anti-age sastojcima daje svilenkasti, postojano brončani ten

Isprobavajući sve te teksture zaista se možete uvjeriti u ljepotu tih proizvoda koji su nesumnjivo dragocjeni na koži samo što ih malo drži podalje od nas je cjenovni rang u koji spadaju Sensai luksuzni proizvodi.

Ja sam se moram priznati ipak malo više posvetila dekorativi jer je to meni draži dio tako sam isprobala par proizvoda, a posebno me se dojmio takozvani The Lipstick, ruž koji ne 'bježi' s usana te sadrži čestice zlata i praha svile. Nešto posebno moram reći, svakako navratite u najbližu drogeriju i pregledajte nijanse, dojmit će vas se zasigurno ;)

Nakon prezentacije na red je došla demonstracija masaže lica, a tu je uskočila simpatična Maja sa bloga AddToLove koja je imale prilike uživati u čišćenju, masaži lica te blagotvornoj Lifting Radiance 3D maski.

Na kraju smo dobile mali poklon kojem sam se silno razveselila jer se radi o proizvodima koji su potrebni svakoj beauty zaljubljenici, a recenzija slijedi u nekom idućem članku :)

Da ne duljim dalje pogledajte par fotki s eventa :)


Cellular performance


Linija za hidrataciju



SENSAI SILK


Lifting linija


'The Lipstick' u zlatnom pakiranju










Naš poklon-lip i eyelid base





1 komentar: