nedjelja, 30. prosinca 2012.

EOTD- Nova Godina

Ne mogu vjerovati da radim već ovakav post jer mi je nekako prebrzo proletila godina da mi je čudno da smo za dan-dva već u 2013.
Usprkos tome mislim da se svi mi šminkoljubci veselimo dočeku jer se možemo natrackati kako nam god srce poželi jer nema granica, šljokice, šarena sjenila, raznobojni tuševi, ma sve je to dobrodošlo. Ja se još nisam odlučila kako ću se šminkati ali ionako inspiraciju dobijem kad sjednem za stol i krenem s podlogom, korektorom itd.
Danas sam se međutim odlučila za jedan look koji bi se možda više mogao svidjeti vama koji bi htjeli malo više naglasiti oči. 

Ja sam koristila:

  • MUA Undressed paleta
  • Sleek Divine Original paleta
  • Inglot 450 P sjenilo
  • Catrice liquid liner 010
  • Pupa Vamp maskara
  • MAC Reflects Gold šljokice
Nisam imala umjetne trepavice ali bi ih svakako stavila jer bi dojam bio bolji :)












U prvoj verziji sam išla sa nude sjajilom (Eveline Sweet cream 340), a u drugoj s malo intenzivnijom bojom (Avon Colortrend Fluorescent Pink sjajilo)


Nadam se da vam se sviđa :)


ponedjeljak, 17. prosinca 2012.

ItGirls@SENSAI radionica

Nedavno sam bila pozvana na ItGirls@SENSAI radionicu kojoj sam se rado odazvala budući da sam znala ću biti u društvu drugih beauty blogerica što mi je sve skupa razveselilo poziv.

Moram priznati da sam često zastajala za njihovim štandom u drogerijama no cjenovno bi si ipak nešto drugo priuštila. Nikad nisam ni sumnjala da se radi o zaista kvalitetnom brandu jer su Japanci ipak poznati po perfekcionizmu tako da mi je bilo drago čuti nekoliko riječi više o tom brandu.

Najviše je bilo govora o glavnom sastojku Sensai proizvoda-Koishimaru svili koja se još naziva i 'dragocjenim blagom'. Radi se naime o rijetkom ekstraktu svile koji je nekoć bio rezerviran samo za bogatu kraljevsku obitelj, a koja pruža vrhunska hidratizirajuća svojstva. Svila se izuzetno prilagođava ljudskoj koži što ju čini  dragocjenim sastojkom kako u njihovoj preparativnoj kozmetici tako i u dekorativnoj.

Na druženju smo tako imali prilike isprobati sve te divne linije, prema Sensai Beauty Advice to su:

Sensai premier- najnaprednija i najluksuznija linija koja uvodi nove tehnologije koje popravljaju oštećenja DNK.

Cellular performance- vodeća holistička anti-age linija koja omogućuje stanici optimalan rad

Linija za hidrataciju- potpomaže neprekidnu hidrataciju iznutra

Kolekcija proizvoda za uklanjanje bora- linija koja puni bore iznutra sa svježim kolagenom

Lifting linija-tonira te pruža zategnute i glatke obrise lica

Linija za intenzivnu njegu- obavlja i oporavlja umornu kožu

SENSAI SILK- početna anti-age linija za njegu koja sprječava prerane simptome starenja poboljšavajući unutarnju obranu stanica

Silky purifing- čitava linija posvečena zaista nježnom i blagom čišćenju

Silky bronze- UV zaštita sa anti-age sastojcima daje svilenkasti, postojano brončani ten

Isprobavajući sve te teksture zaista se možete uvjeriti u ljepotu tih proizvoda koji su nesumnjivo dragocjeni na koži samo što ih malo drži podalje od nas je cjenovni rang u koji spadaju Sensai luksuzni proizvodi.

Ja sam se moram priznati ipak malo više posvetila dekorativi jer je to meni draži dio tako sam isprobala par proizvoda, a posebno me se dojmio takozvani The Lipstick, ruž koji ne 'bježi' s usana te sadrži čestice zlata i praha svile. Nešto posebno moram reći, svakako navratite u najbližu drogeriju i pregledajte nijanse, dojmit će vas se zasigurno ;)

Nakon prezentacije na red je došla demonstracija masaže lica, a tu je uskočila simpatična Maja sa bloga AddToLove koja je imale prilike uživati u čišćenju, masaži lica te blagotvornoj Lifting Radiance 3D maski.

Na kraju smo dobile mali poklon kojem sam se silno razveselila jer se radi o proizvodima koji su potrebni svakoj beauty zaljubljenici, a recenzija slijedi u nekom idućem članku :)

Da ne duljim dalje pogledajte par fotki s eventa :)


Cellular performance


Linija za hidrataciju



SENSAI SILK


Lifting linija


'The Lipstick' u zlatnom pakiranju










Naš poklon-lip i eyelid base