srijeda, 21. studenoga 2012.

Rimmel Lasting Finish by Kate Moss- 01




Ja se osobno uvijek zaželim crvenih ruževa tek na jesen/zimu tako da sam u Mulleru i Rimmelovom kozmetičkom kutku vidjela Kate Moss kolekciju i pala je ljubav na prvi pogled u nijansu 01.

Dok sam tamo stajala i birala svidjela mi se  kremasta tekstura ovog ruža, a cijena mu je bila na sniženju oko 29 kn. Nisam niti malo dvojila oko kupovine tako da sam jedva čekala doći doma i poigrati se malo s njim.

Meni je boja famozna. Ruž nije baš previše hidratantan ali niti suh, ugodan je na usnama.
 Pigmentiranost je izvrsna, zaista klizi kada ga se nanosi..

Ne mogu reći da je ruž na usnama potpuno mat jer ima lagani sjaj, dakle ne dobivate onaj izgled kao da su vam usne suhe i ruž se skupio u svaki nabor.

Ruž sam po sebi u pakiranju izgleda dosta tamnije nego što je to slučaj na usnama, u pakiranju dobijete dojam da ima dosta smeđih tonova u ružu dok se na koži pretvori u pravu crvenu boju.

Smatram da će ova nijansa lijepo stajati svim tonovima kože jer izgleda zaista sjajno i elegantno na usnama. Što se tiče trajnost ja sam ga nosila tek negdje dva sata i lijepo mi se držao bez blijeđenja, ali nažalost ne mogu reći koliki mu je maksimum.

Pakiranje je lijepo i kompaktno sa 4g proizvoda. 





subota, 17. studenoga 2012.

ItStyle Make up eyeliner - Blue

Jedan dan sam imala pravu malu turneju gradom obilazeći trgovine s kozmetikom. Zapravo sam tražila  hlače, a kad sam skužila da ništa od toga morala sam se utješiti kozmetikom ;)

Prvi put sam ušla u ItStyle u Arena centru iako mi nije jasno kako to da ga već nisam prije posjetila ali eto, sad ću se svakako više posvetiti tom brandu.

Dućan je predivan, nisam znala gdje da prvo krenem gledati, ruke su mi bile šarene kao da je dijete po meni šaralo, nema što nisam probala, ali za prvi put sam se počastila samo tušem u boji. Da, to mi je trenutna opsesija.

Imali su 20% popusta tako da sam platila tuš koji inače košta 44,90 kn samo 36 kn :).

Tuš je predivne plave boje, tankog kistića što ja osobno preferiram. Jako se lagano nanosi, sviđa mi se što mu tekstura nije rijetka tako ne treba nanijeti pet slojeva kako bi se boja doista vidjela na kapku.

Boja je realno nešto malo drugačija nego na mom oku zbog blica, jako je slična Abbamrt Belleme vodootpornoj olovci-Royal Blue koju sam vidjela na njihovoj facebook stranici.
Tuš mi je bio na očima cijeli radni dan tako da sam zadovoljna i tom karakteristikom. Količina je 5 ml.







srijeda, 14. studenoga 2012.

Deborh Shine Tech Sparkling Metal lak za nokte-71

Kada sam u kvartovskom dm-u vidjela novu liniju Deborah Shine Tech lakova za nokte Sparkling metal prvo mi je za oko zapela ova čudna zelena boja. Podsjetila me odmah na kukca skarabeja :)

U bočici se boja prelijeva između zelene, zlatne, plave, malo crne i puuuno šljokica. Jedinstvena boja, barem u bočici.

Kada sam došla doma i isprobala ga bila sam iskreno malo razočarana. Kao što vidite na noktima jedino dominira zelena sa mrvicu zlatne. Nema ni traga plavoj koja me i oduševila u svoj toj kombinaciji u bočici. Ne kažem da boja nije lijepa, dapače, ali nije ono što sam ja očekivala.

Što se tiče tehnikalija količina je 8,5 ml, cijena je oko 47 kn, standardan deblji plosnati kistić što mi se sviđa jer je nanošenje lagano, postojanost laka je odlična uz top coat, bez njega ga još nisam ni probala.

Ako volite ovako jarke i upečatljive boje na noktima onda je ovaj lak definitivno za vas.


nedjelja, 11. studenoga 2012.

Collistar professionale eye liner - 24 Edera


Ne znam koliko sam puta pisala kako su mi tuševi jedni od omiljenih proizvoda kad je u pitanju dekorativna kozmetika. Bilo da je riječ o crnima ili onima u boji jednako ih volim  "taložiti" doma jer su mi odlični kako za posao tako i za večernji look.

Pri jednom od posjeta Irisu  naišla sam na Collistarovu akciju ljetnih proizvoda koje su snizili 70%. Odlučila sam izaći s jednim proizvodom iz dućana pod svaku cijenu jer do tada nisam posjedovala ništa Collistarovo, a već sam se po slikama zaljubila u njihovu ljetnu kolekciju. Tako sam skačući od sreće izašla sa zelenim svjetlucavim tušem o kojem sam već prije čula dobre recenzije.

Radi se Collistar Professional eye lineru No.24 -Edera. Kada sam ga swatchala  u Irisu oduševio me intenzitet boje i preciznost kistića.

Na slikama možete vidjeti kako tuš  ima taj svjetlucavi izgled, divno stoji, izrazito pigmentiran i precizan.
Ono što je mene najviše osvojilo kod njega je postojanost, ja imam masne kapke i bez problema mi se drži na očima uz napomenu da ja uvijek stavljam bazu na oči. 

Na Douglasovoj stranici mu je cijena 179 kn i piše da je raspoloživ, a ja sam ga platila 53 kn.

Na očima se divno ističe, ja sam ga koristila uz smokey eyes u kombinaciji s crnim tušem i dobila sam puno komplimenata jer tuš ne ostaje neprimječen. 

Za kraj samo moje tople preporuke, znam da je možda regularna cijena velika ali se i u tom slučaju isplati nabaviti ga jer je tuš zaista poseban. Ne robujem nekim bojama koje se "moraju" nositi po određenim godišnjim dobima odnosno iako je ovaj tuš izašao u ljetnoj kolekciji svaki make up ovisnik će ga rado htjeti imati u svojoj kolekciji.