srijeda, 27. lipnja 2012.

Wet'n'wild Color Icon single eyeshadow - Penny

Dosta sam se prateći blogove nagledala swatcheva Wet'n'wild kozmetike tako da sam odlučila kupiti jedno sjenilo za početak, a najviše mi se svidjela upravo Penny nijansa iz njihove Color Icon linije.


Za početak evo tehničkih stvari, količina je 1. 7 g, na Ebayu je cijena oko 6$, pakiranjem bi se uklopilo među Catriceova sjenila :)




Boja je nešto između roze, brončane i zlatne izuzetno sitnog i finog shimmera dobre pigmentiranosti. Postojanost je osrednja, naravno ja sam koristila uz bazu za kapke, za one koji nemaju problema s  masnim kapcima mislim da neće previše ni s postojanosti,a uz različita osvjetljenja dobivate različitu boju :)
Ja bi ovu boju najviše preporučila možda zelenim očima jer mislim da bi ih divno istakla.



Meni je ovo sjenilo posebno, za ljetnih dana kada se dobije boja mislim da najviše dolazi do izražaja, a osim na očima divno stoji i na obrazima.

Morat ću si naručiti još neku nijansu jer sam ovom jako zadovoljna.


Jeste li vi probali nešto od Wet'n'Wild kozmetike što bi rado preporučili?

nedjelja, 3. lipnja 2012.

ArtDeco blusher-24

Kad god sam u Mülleru ili Douglasu  ne mogu, a da ne zastanem pored ArtDeco štanda. Jako me privlači jer uvijek nađem neko novo sjenilo za koje mislim da bi mi baš  trebalo pa sam jednom prilikom kupila njihovo rumenilo.
Veliki sam fan prljavo roze boje rumenila, nekako sam se najviše pronašla u toj boji, a ako je još i mat di ćeš veće sreće :)


Njihov Blusher 24 mi je odmah upao u oko, ne moram reći da imam sigurno tri rumenila slične boje ali eto, morala sam i jedno ArtDecoovo uvrstiti u kolekciju.


Boja je baš onakva kakvu želim, nije previše pinky nego kao da je prisutno malo smeđih tonova u rumenilu, pigmentirano, mat je i dugotrajno. 


Kako imam masnu kožu primijetila sam da mi mat sjenila najviše odgovaraju jer mi nije potreban još dodatan sjaj licu tako da s mat rumenilima dobijem najprirodniji izgled.


S ovim rumenilom nije potrebno pretjerivati, dosta ga je staviti u maloj količini da bi bilo primjetno.
Dolazi u količini od 5 g što je sasvim dovoljno, ja ga koristim dosta često već dva mjeseca koliko ga imam i imam dojam da se količina ništa ne smanjuje. Cijena mu je u Douglasu 67,90 kn što je izuzetno povoljno za jedno ovakvo rumenilo.


Dolazi također u standardnom pakiranju s plastičnim poklopcem i magnetnom kutijicom kako bi se mogla slagati vlastita paletica (a to preporučam zbog pakiranja) što je odlično rješenje recimo za putovanje kada vam se ne nosi previše šminke i još se sve to razlomi u kozmetičkoj torbici pa imate kaos :) 









Dok sam bila u Douglasu na ruku sam swatchala i Chanelovo rumenilo, Lancomovo i Collistarovo i izašla sam s ovim jer mi se nije činilo ništa manje kvalitetno od već spomenutih, a cijena mu daje  ogromnu prednost, osim naravno što nema fancy pakiranje i ne dolazi u baršunastoj vrećici :)


Ja bi ovo rumenilo preporučila curama toplog tona kože, a ako imate jako svijetli tip kože trebalo bi ga staviti izuzetno malo kako se ne bi dobio prljav izgled :)


Koje je vaše najdraže rumenilo?