srijeda, 28. ožujka 2012.

Essence lipstick -52 In the nude

Čitala sam na blogovima o Essence ruževima ali im nisam pridavala previše pozornosti. Uglavnom je linija ispunjena svjetlucavim nijansam za kojima i nisam baš preluda tako da nisam niti jedan kupila.
Kako imam svoje faze šminjanje tako mi je trenutna gdje oči obrubim nekom tamnijom olovkom, izblendam kako bi dobila mekše linije, nanesem dva-tri sloja maskare i to je to. Rumenilo stavim na obraze i onda mi je falio jedan  nude ruž kojega nisam imala. Jedan sam još prije bacila jer sam pretpostavila da mu je rok prošao :)
Htjela sam nešto kremasto i hidratantno, nešto što mogu nanijeti bez neke velike preciznost i kada nemam ogledalo uza sebe. Nešto kao labelo u boji.
Tako se ja vraćam na Essence ruževe i jedan koji odnedavno posjedujem, nijansu 52 In the nude.
Jako mi se sviđa ruž po svim kriterijima koje sam tražila, a nisam očekivala neku trajnost takvog ruža jer mi je bilo važno da je dosta lagan i hidratantan. Ne izgledam ispijeno s njim, mislim da je pogodan za većinu cura.
Lijepo se sjaji na usnama pa sjajilo nije ni potrebno.
Cijena mu je 17,99 kn, količina 4g, može se kupiti u dm-u, Kozmu i Mulleru, a u stalnoj je ponudi tako da ga preporučam ako ste u potrazi za jednim takvim ružem. Potrebno ga je ipak nanijeti u nekoliko slojeva kako bi se dobio baš nude efekt. Ima nekakav slatki miris koji su mogli izostaviti ali je podnošljiv.







Kako se vam sviđaju nude ruževi ili ste više za jače boje?



4 komentara:

  1. Ja sam više za jače boje, imam dosta svijetlu put pa mi nude ruževi ne stoje najbolje. Essence na tebi lijepo izgleda!

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican, imam ga i ja i stvarno je dobar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ću malo bolje pogledati ostatak iz kolekcije, možda mi još koji zapne za oko :)

      Izbriši
  3. Jedan od najboljih.. nego zanima me već sam ga u ovih tjedan dana tražila i u dm-u i, mulleru i kozmu i nigdje nema samo te nijanse.. znaš li možda koji je razlog? pitala prodavačicu, ona veli da su ga možda prestali proizvoditi :O

    OdgovoriIzbriši