utorak, 13. prosinca 2011.

Essence stay all day long lasting eyeshadow-STARS & STORIES

Općenito govoreći ne volim koristiti kremasta sjenila jer mi se jako brzo skupljaju u pregibu kapka tvoreći onu ružnu i neurednu crtu koju mislim da niti jedna cure ne voli :)
Razne kozmetičke kuće izbacuju unutar svojih kolekcija prekrasna kremasta sjenila koja sam ja uvijek samo s uzdahom preskakala pa sam jednog dana odlučila opet iskušati sreću s jednim takvim. Krenula sam od Essence jer budimo realni ako mi i ne odgovara najmanje će me boliti džep :)
Odlučila sam se za njihovu stay all day liniju i nijansu Stars & Stories, inače sam veliki ljubitelj srebrnih sjenila, mislim da ta nijansa pristaje svim bojama očiju. Na swatch sam se odmah zaljubila pa sam ga pod hitno morala isprobati na očima. Koristila sam Elf Mineral bazu za oči (obožavam ju), zatim sivo sjenilo samo lagano nanijela pa tek Essence kremasto sjenilo. Na vanski dio kapka sam koristila Revlon Sandstorm paleticu.







Sjenilo sam imala nekoliko sati na sebi i nije se pomaklo s mjesta, oduševilo me. Samo sjenilo se ne bi usudila bez ikakve baze nanijeti ali s ovom kombinacijom sam jako zadovoljna. 
Možda kupim još neku nijansu, a zanima me i Catriceova linija takvih sjenila. 
Cijena ovog sjenila je mislim oko 20-25 kn, nisam točno sigurna ali ga svakako vrijedi iskušati :)

Koristite li vi kremasta sjenila? Koja su vam najbolja?

3 komentara:

  1. Jako lijepo izgleda,ali kao sto kažeš, užasavam se one crte u pregibu :@ pa nastojim koliko je god moguće zaobići takva sjenila

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, pozitivna strana ovog sjenila je što kad se nanese se sasuši, nije više kremastog oblika pa možda zato bolje funkcionira iako sam ga ja zbilja zacementirala na očima :)

    OdgovoriIzbriši